06-13742729   Beumeesweg 12, 9661 AH, Alteveer

Algemeen

"Klaar staan voor elkaar en voor de klant"
De combinatie van enerzijds onze no-nonsense mentaliteit en anderszijds ons veelzijdig materiaal- en wagenpark zorgt voor een unieke ontzorging voor u als klant. Het is ons doel om, zonder afhankelijk te zijn van derde partijen onze klanten op een snelle, efficiënte en millieuvriendelijke wijze te helpen met hun probleem of uitdaging. Een mooi voorbeeld van deze totaalontzorging is dat wij slopen/demonteren op locatie. Een ander voorbeeld is dat onze containers voor het vaste tarief totaal 4 weken mogen blijven staan bij u op locatie. Heeft u meer tijd nodig? Geen probleem. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de containers voor een langere periode bij op op locatie te houden. Wij wisselen 6 dagen per week en dat in heel nederland!

Portaalcontainers
Een portaalcontainer is ideaal voor het verzamelen van uw afval. Nog mooier is dat deze containers bij u op een parkeerplaats passen.
Wij beschikken dan ook over een groot aantal portaalcontainers van 3, 6 en 9 M3 (kubieke meter). Wilt u online een container bestellen voor bij u op locatie?Klik dan hier!

Wij beschikken over:
- Een Volvo haakarm met een capaciteit tot 20 ton
- Een Neuson kraan 6.5 ton
- Een mobiele kraan
- Een MAN portaalauto voor onze portaalcontainers

Onze kraan is voorzien van een:
- Brede bak
- Puinbak
- Palletvork
- Sloop-sorteer grijper

 • 0TON
  Ijzer per jaar
 • 0TON
  Groenafval p/j
 • 0TON
  Puin p/j
 • 0TON
  Afval p/j
 • 0M3
  Maximale inhoud
 • 0
  Aantal containers
 • 0
  Dagen p/w wisselen

Containerpark

Wij beschikken over een containerpark van 85 containers. Dit vanaf 1 tot 40 M3. Veel van de containers kunnen bij u op de parkeerplaats staan!

Wij leveren in heel Nederland.